Shopping, inspirasjon ++

Agape

9. november 2010


Eg spurte om ho hadde ein favoritt i kolleksjonen, og det var denne :)


Eg og Pia. (toppen min var litt vel utringa til tider, så eg måtte bare sette ei sløyfe på bildet.. )

I dag var Pia Haraldsen på Agape i Førde og viste fram den nye kolleksjonen sin. Eg intervjua ho i forbindelse med Fylkesmagasinet, ho var kjempe koselig! Det var masse kjoler, men også tunikaer og bluser, tights og sko; Som blusen&tightsen ho har på seg.

Ikkje alt som er heilt min stil, men det var eit par plagg eg kunne tenkt meg. Det var ein stilig buksedress i kvit og i svart med et belte med ei søt rose på sida som eg likte ganske godt, tok egentlig bilde av den men så var lyset så dårlig på bildet desverre. Du ser den litt på tredje nederste bildet, den kvite buksedressen på sida. Det var også ein minikjole med ein arm, som var fresh og kul. I tillegg likte eg skoa som var lekre, solide og som er gode å ha på seg.

Følg med i fylkesmagasinet for å se bedre bilder og lese intervjuet med ho.

P.S. I mårra kjem bilder av mine nye innkjøp, følg med.

No Comments

Leave a Reply