Dagens Antrekk

Dagens Antrekk

20. oktober 2010


Skinnjakke, Cubus  /  T,skjorte, Gina Tricot  /  Hals, Pieces  /  Øredobber (nye), H&M  /  Jeans, Levis  /  Støvletter, Asos  /  rød Nelgelakk, Depend  /

Det SNØR!  i det eg skulle til å ta første bildet så begynte det å snø! Eg hater snø, har alltid gjort det, og vinter kjem nok aldri til å bli min favoritt-årstid. No er det allerede eit par centimeter med snø på bakken ute, usj ! Dermed blir det bytte av sko, så eg ikkje skal skli.. då blir det brune snøreboots fra h&m i stedet.

Under skinnjakka har eg også på meg ein svart dressjakke, eg skal først på mattematikk-samling i 3,5t og så e det rett videre på ein konsert. Kanskje eg tar med meg støvlettene, så kan eg skifte til dei då eg skal på konserten. Skal på konsert med ‘Dei Beste Damene’. Folkemusikk faktisk, gleder meg.

No Comments

Leave a Reply