Dagens Antrekk

Dagens!

16. oktober 2010


Det har vært mykje shopping i dag – men ikkje kle eller sko desverre.. Nyte utgava av Costume blei med heim i det minste Vi har vært på felleskjøpet og kjøpt store pakninger med vaskemiddel, toalettpapir.. har kjøpt ved – har vært på biltema og kjøpt kjøkkenvekt, vekt vi skal ha på badet og diverse greier, fant noken søte isbit-former som e røde og hjerteforma. Ellers handla masse mat og kjedelige ting. Forresten, så må eg tipse om den chipsen ‘Lays’ den i rød og gul, supergod vanlig salt chips. Vår favoritt.


Øyvind♥  har ein ganske bra klesstil, om ein ser vekk i fra dei fæle sandalene han alltid skal gå med inne :D

Her har han på seg: Skjorte, Dr Denim /  Jeans, levis  /  heimestrikka tjukkelabbar.

Det er så mange som har spurt om eg kan legge ut bilde av Øyvind, here he is! Eg prøver å ta fine bilder av han, men han følger jo ikkje med og bare tuller. Her tar han bilde av meg samtidig som eg tar bilde av han ;P


Topp, H&M.  (flyttekasser og rot rundt meg, vi pakker opp minst mulig siden vi skal pusse opp heile leiligheten, kjøkkenet skal fks. UT, gleder meg sånn til nytt kjøkken.. nye gulv ++)

Då fekk dåke sjå litt bedre bilder av håret mitt..

No Comments

Leave a Reply