Dagens Antrekk

sneak peek

2. oktober 2010


behind the scenes på bildetaking til spalta mi, som kjem i neste utgåve av ‘fylkesmagasinet’.

Vi skal pusse opp leiligheta vi har kjøpt. I heile går drog vi rundt på byggvareforretninger og såg på parkett, laminat, peis, pipe, fliser og kjøkken… vi har ca.50 kataloger vi har tråla igjennom for å få inspirasjon og finne det vi vil ha. Fy så masse det e å velge mellom, og så vanskelig det likevel e å finne akkurat det vi vil ha.. vi liker heldigvis dei samme tinga, så det blir bra til slutt, gleder meg til å komme i gang.. men viktig å planlegge alt først !

No fortsetter jakta og vi skal straks ut på ein ny butikk og se på ein ny peis som eg har så lyst på som er kvit;) trur den er litt dyrere enn andre vi har sett på, men vi skal ihvertfall sjekke det ut… Masse shopping for tida, men ikkje heilt my kind of shopping, lite klær,sko og sminke.. og meir verktøy, gulv, maling og den slags :D

Håper dåke får ein kjempefin lørdag og god helg!! Kanskje eg kjem med ein post etterpå om eg får Øyvind til å ta noken bilder av meg.. Laters ;)

No Comments

Leave a Reply