Dagens Antrekk

Dagens Antrekk

29. september 2010


jakke, Cubus  /  tskjorte, Monki  /  jeans, Levi’s (kjøpt på Carlings)  /  støvletter, H&M  /

Beklager at det ikkje kom fleire poster i går som eg lova. Vi vaska ned leiligheta vi har budd i, so no e det endeleg gjort! Etterpå var vi så trøtte at det blei kvelds, og så tok vi et bad, har fått badekar og det e bare så digg og legge seg ned i varmt vann, koble heilt ut og ha masse stearinlys rundt på badet ;)

I kveld skal eg ha fire timer med matematikk igjen – eg tar 3 fag på kveldstid for å få studiekompetanse .So no må eg sette meg ned og gjere ei matte innlevering, iik! Matte er ikkje akkurat mitt favorittfag. I mårra må eg levere inn ein stil i norsk også..  Travelt med alt sammen, men satser på at eg får det til.

No Comments

Leave a Reply