Dagens Antrekk

i dag

24. september 2010


Jumpsuit, Bik Bok  /  Jakke, Hals, Sko + Belte, H&M  / Neglelakk, Depend  /  Armbanda som ligger på stolen bak, Cubus (glemte å ta på meg dei igjen før eg tok bilde)

Knipsa bilder i eit prøverom for å vise dagens antrekk.. det e so hektisk i dag at eg ikkje har tid til skikkelege antrekksbilder! Vi skal flytte, så her går det i esker og søppelsekker, sortering av kle som skal gis vekk, ting som skal kastes og det vi skal ha med oss vidare.. travelt ! Ein har alltid meir ting og tang enn ein trur.

Den utruleg kule aviatorjakka i brunt skinn og med kvit pels e endeleg MIN. Fikk to blad i posten i dag.. eit interiørblad som mi kjære søster sendte meg ‘Boligpluss‘, digg no som vi skal pusse opp,vi treng mykje inspirasjon og tips. Og så fikk eg den nye utgava av Woman. Då har eg noke å kose meg med når vi er ferdig med pakking og bæring. Ha ein fin fredag alle sammen!!

No Comments

Leave a Reply