Diverse

franske makroner ;)

14. september 2010


Forsinka bursdagsgaver e digg! Søstra til kjæresten min bur i Frankrike, og no e ho heime ein tur – eg blei så lykkelig då eg fikk ei eske med franske makroner, eg har faktisk aldri smakt det, men alltid hatt lyst til det – no har eg spist min første makron, og eg e hekta! Dei ser ut som små hamburgere i forskjellige farga, noken er ganske så knall. Det e som skapt til å friste barn og skremme voksne.. men så snart du våger e det gjort og du blir hekta! Bare eeein til, eein til.. Koffor det e så godt? Det må være den deilige kombinasjonen av sprøtt utenpå og mjuk krem med smak inni. Om du ikkje har smakt det, så må du prøve å få tak i ei eske og kose deg!!

Eg fikk også eit fransk interiørblad, har ikkje sett i det endå, men eg treng mykje inspirasjon no som vi har kjøpt leilighet!! Har drukket ein kopp med deilig løsvekt-te som eg også fikk. Svart te med vanilje og mandel-smak.  Boka vil smykke min kommende bokhylle, sant den var fin?? Paulo Coelho er ein av mine favoritt forfattere, så det var midt i blinken med ei ny bok fra han som eg ikkje har lest. 

No må eg hive meg rundt her, skal i eit spennende møte i dag! Wish me luch – og om det går bra så har eg kanskje noke å fortelle etterpå når eg poster dagens antrekk!

No Comments

Leave a Reply