Diverse

Ligger fortsatt med influensa…

8. september 2010


slapper av med ein kopp te og den nye utgava av 'bo bedre' :)

Beklager at det ikkje kom dagens antrekk i går, eg var tenkt.. men eg trudde jo at eg var på bedringens vei, men dette er jammen noke seige greier.. føler meg fortsatt heilt elendig, og andpusten av ingenting.. vondt i heile kroppen, øreverk, hoster og heilt tett..  Håper eg kjem meg iløpet av dagen og natta – slik at eg orker å kle meg ordentlig så det blir antrekksbilder igjen. No daffer eg bare rundt i pysjen..
Vi har vunnet ei budrunde på ei leilighet, men vi veit ikkje om det blir vår før fredag. Det er i eit borettslag, og alle som er medlem eller bor i det borettslaget har forkjøpsrett og kan altså prøve å ta den sjølv om vi har 'kjøpt' den.. så det blir spennende og se om det blir vår eller ikkje. Håper det – då blir det nok litt om opppussing og interiør her inne i tillegg til mote tenker eg. Høres det greit ut eller?

No Comments

Leave a Reply