Shopping, inspirasjon ++

shopping inspiration

9. juli 2010

Skinnjakke, matchesfashion.com  /  Topp, janenorman.co.uk  /  Shorts, modekungen.se  /  Armband, renttherunway.com  /  Veske, endless.com  /  Pumps, net-a-porter.com

Rød skinnjakke til lyse jeans e berre heilt rått. Skulle skaffa meg ei lignande jakke i ein blass rødfarge..  gullpumps e noke eg lenge har vært på jakt etter også, lurer på kor lenge eg må leite etter det perfekte paret. Heile tida fleire ting som kjem på lista over plagg og sko eg burde hatt i garderoben. Lyse jeans e ihvertfall noke eg mangler no, hull i alle favorittjeansene mine, og no har eg kun mørke igjen..  det står nok høgst på lista over ting eg treng. Ka står høgst på di liste? 

p.s. ser at det var ekstremt dårlig respons på at eg har salgsblogg, ikkje så interessant antar eg.. men no veit dåke ihvertfall om den – og den ligger lenger nede på sida på 'linker', og då skal eg ikkje mase meir om den :P

No Comments

Leave a Reply