Dagens Antrekk

Dagens Antrekk?

9. juli 2010

usikker på kor shortsdressen e fra.. nelly.com kanskje??  jeansjakka e fra gina tricot ihvertfall. 

Hm, lurer på kor eg har gjort av dette søte klesplagget? Bildet e tatt forrige sommer.. ser håret e mørkere, eg farga jo håret mørkebrunt tidlegare det året, og der var eg på vei til å bli blond igjen.. Eg skal ihvertfall gå inn på boda no og leite etter denne.. (eg har jo fleire kofferter med kle på boda som ikkje e pakka opp etter vi flytta ned hit..hehe)
Eg vil ihvertfall prøve å finne fleire shortsdresser og maxikjoler…. og har også lyst på ein jumpsuit, heildress. Utrulig behagelige plagg, og det e så lett å style opp og ned med sandaler, pumps, litt tilbehør og du e good to go enten til kverdags eller fest! love it.

No Comments

Leave a Reply