Shopping, inspirasjon ++

Dagens Antrekk

8. juli 2010


Her får du kjøpt det: Solhatt, intermixonline.com  /  Skjørt, topshop.com  /  Singlet, nordstrom.com  /  Bikini, Chloe (net-a-porter.com)  /  Solbriller, love-worn.com  /  Sandaler, endless.com  /  Strandveske,  calypso-celle.com.


I går var eg og ei veninne på bar-quiz, det var gøy.. og jammen vant vi ikkje også og fikk kvert vår gavekort på 200,-   –  formen i dag e relativt bra, bare veldig trøtt, og eg trenger sårt ei flaske cola!! 

ligger på sofaen i kjærestens hettegenser og ser på kongen av queens, og manner meg opp til å komme meg i dusjen, og deretter tusle meg bort til sentrum og kjøpe COLA.. og finne ut ka eg skal lage til middag i dag. Noken som har gode tips? i går lagde eg moussaka, så må bli noke som e litt annerledes enn det.. 

No Comments

Leave a Reply