Dagens Antrekk

Dagens Antrekk

17. juni 2010

Kjole + Cardigan, H&M  /  Sko, Forever21  /  Armband, Glitter  /  Øredobber, kjøpt i en liten butikk i Praha.


holder på å sovne i mens eg venter på utløseren… sitter heilt på skakka


mm-m, varme rundstykker med smør&jordbærsyltetøy og ein kopp med kvit te.. og den nye utgava av 'Bo Bedre'.


Eg lova at det skulle komme antrekksbilde i dag..  men no har eg slengt av meg klea igjen. Ligger i sofaen og ser på Oprah og sløver.. tett i nesa, øreverk, hosta til eg kasta opp i stad.. så formen e virkelig ikkje på topp! Morningane e alltid verst, så eg håper eg kjem meg litt utover dagen.. allerede bedre no enn eg var tidlegare i dag. 
Dette e ein av mine favoritta i klesskapet, elsker denne kjolen! Den e kjøpt på H&M for 4-5år sida, og den e like fin endå. Den satt litt finare på sist sommer, eg har tatt sånn av i det siste, men jobber hardt med å legge på meg.. mange som har nevnt det forresten at eg e blitt så tynn, ja eg veit, jobber med saken, believe me! Mange sliter med å komme ned i vekt og stresser med bikinisesongen.. mens eg sliter med å legge på meg.. men eg vil no påstå at det e finere å ha noke å fylle ut bikinien eller sommerkjolene med, enn at det bare henger som ein sekk over deg.. så eg håper virkelig eg får lagt på meg og fylt ut klea litt meir.. 
Håper alle sammen får ein kjempefin dag! I kveld skal eg på kino og endelig se SATC2!!! Gleder meg :)

pssst, pssst..  bloglovin ;)

No Comments

Leave a Reply