Shopping, inspirasjon ++

SommerAntrekk

3. juni 2010


Beige Skinnjakke, H&M  /  Kjole + Smykke, BikBok  /  Sko, Face (kjøpt på DNA)  /  Lipgloss, Buxom  / Lekker kleshenger, Lisbeth Dahl.


Eg har heilt dilla på pudderfarger..  Det e veldig lekkert i sammen med kvitt og lys denim. Også kult å kombinere det med noke røft og svart.. eg har fks. brukt pudderfarga singlet til min svarte skinnbukse. Rocka og feminint på samme tid. 
Dette antrekket med kjolen, hæler og smykket blir veldig pynta, og ein kan godt bruke det på fest, bursdag og selskap.. til kverdags kan ein hive på kjolen, jeansjakke og småsko..
Kjolen blir også veldig lekker om du tar på et smalt brunt belte i livet, og brune gladiatorsandaler til varme sommerdager:) Noken som har sett smale, brune belter ein plass i det siste? eg finner ikkje mitt, og e på jakt etter et nytt et. let me know!

No Comments

Leave a Reply