Dagens Antrekk

Dagens Antrekk

27. mai 2010
Jeansjakke + Jeans, Gina Tricot  /  T-skjorte, BikBok

Ååå.. No e det bare noken daga til eg skal til Oslo. Eg savna virkelig den byen.. eg budde der i fjor då eg gjekk på skule, og til min store forbauselse så stortrivdes eg der! (trudde at det var ein litt for stor by for meg, men neida..) Hadde det ikkje vært for kjærleiken, så hadde eg nok fortsatt budd der. Men no e det her eg vil være –  eg skal heller dra dit oftere på helge-turer har eg tenkt:)
På lørdag morning tar eg flyet til Oslo. Som eg har nevnt før, så skal eg på Jan Thomas Studio, til øyebrynstylisten Fred Hamelten lørdag formiddag, håper det blir synleg resultat, eg e spent! Eg skal ta før-og etter bilder. På søndag blir det AC/DC konsert,  woho :D

Har du planer for helga?

No Comments

Leave a Reply