Dagens Antrekk

Dagens!

21. mai 2010
jeans, gina tricot  /  singlet, h&m  /

Det blir vanskelig med fine dagens antrekk-bilder dei neste dagane pga det utstyret eg har på meg! Eg går med blodtrykksmåler og EKG (måler hjerterytmen) og skal gå med det heilt fram til mandag morning..  Blir slitsomt med blodtrykksmåling kver halvtime, men heldigvis måler den kun 1 gang i timen på natta.  Grunnen til at eg går med dette e fordi eg besvimer ofte , og legene veit ikkje årsaken.. så no håper vi eg besvimer så dei kan se ka som skjer med hjertet og blodtrykket. 

Eg skal likevel blogge i helga, men blir ikkje så mykje bilder av meg akkurat. Blir bare topp og bukes og pysj og sånn i dagane framover, blir ikkje noke antrekk å ta bilde av. Ha ein fin fredag alle sammen!! :)

No Comments

Leave a Reply