Shopping, inspirasjon ++

Saturday night Outfit

8. mai 2010

Her får du kjøpt det: Skinnbukse + Smykke , matchesfashion.com  /  Singlet, americanvintage-store.com  /  Sko, heels.com  /  klassisk Chanel Veske, celeb-brand.com  /  Chanel Rouge Coco Leppestift (du finner den på mange forskjellige parfymerier og nettbutikker som selger kosmetikk.)

Sist eg var ute gjekk eg i noke lignende men glemte å ta billde. Gjekk med skinnbuksa fra Zara, singlet i samme farge som over og med lange gullsmykker, røde lepper, svarte pumps.. men uten chanel-veska desverre! (eg hadde svart clutch fra friis&company istedet.) Rocka bukse og søt topp.. i like it. 

I kveld blir det å ligge på sofaen med kjæresten,sjå  tv og ete god mat + snacks :)
Ha ein fin lørdagskveld alle sammen!!

No Comments

Leave a Reply