Dagens Antrekk

yes, i’m back in black

3. mai 2010

Eg pauser foundation for tida og då kjem alle føflekkane mine fram. Shit så mange eg har!  Det e viktig å gi huda pause fra sminke innimellom, og no når eg e sjuk så har eg heilt kutta foundation, og bruker kun litt concealer, mascara og gloss. Som hudpleier anbefaler eg at du så ofte som mulig går uten sminke og gir huda pusterom.. :)

Blazer, Topshop  /  Kjole med fjærpynt, BikBok by Charlotte Thorstvedt  /  Armband, Gina Tricot  /  Sko, Forever21  /  strømpis, H&M  /


Eg føler eg unnskylder meg så alt for ofte, og så gjentar det seg igjen at eg blir vekke fra bloggen og at ingenting skjer her inne..  det e ikkje meininga. Håper eg e tilbake for godt no då. Eg fikk plutselig inspirasjonen tilbake. Eg e fortsatt sjuk, og det e derfor eg har hatt dårleg oppdatering her inne.. men no har eg bestemt meg for å blogge kver dag. Håper dåke fortsatt henger med kjære lesere!! 

No Comments

Leave a Reply