Shopping, inspirasjon ++

den lille sorte

24. april 2010


bik bok, by charlotte thorstvedt.

Veldig fine snitt, passform, herlig silketoff og frekke fjær i utringninga  – ein kjole ein kan være veldig fin i med pumps, kåpe og litt krøller i håret og røde lepper. Eller ein kan gå med ankelstøvletter/wedges, skinnjakke, sota auger og litt meir rocka stil.. eg ville nok valgt det siste om eg skulle ut på byn. 
Kjolen med prikker på i posten under var bare så fin på, utrulig søt og eg elska den! men det var dei pengene då.. håper den ikkje blir utsolgt så eg får kjøpt den når eg får lønn.. fingers crossed!! X 


kjole, h&m.

I går var eg på konsert med bandet 'Ingenting' – i dag e formen litt redusert.. trur det blir sløving på sofaen i kveld! No har eg støvsuga og vaska alle rom, rydda, og styra på.. så no skal eg ein tur på butikken og kjøpe meg ein velfortjent cola og snacks! Ha ein fantastisk lørdag alle sammen :)

No Comments

Leave a Reply