Interiør

sneak peek

9. mars 2010


frokost :)


skal legge opp gardinene i mårra.. dei var litt for lange.


SATC-boksen e pakka ut og i bruk allerede ;)

Her e litt bilder av kjøkkenet og stua..   vi har ikkje komt heilt i orden endå. Skal kjøpe spisestue, vurderer ny sofa og stuebord og tvbenk..  må også ha litt meir stæsj til dei andre romma. Eg kjøpte gardinene på Kid, brungrå liftgardiner og lilla gardiner til skyvedøra ut til altanen. Herleg å ha gasspeis.. og oppvaskmaskin var digg å få!!

I dag skal eg kjøpe to Eføy til det eine vinduet, og kjøpe noken grå & lilla kubbelys som tar igjen gardinene.. tenkte også at eg må få meg eit grått pledd å ha i sofaen… satser litt på farger som grått&lilla i puter,pledd, telysholdere,lys og denslags. Vi skal også ha ny TV, det blir bra. Gleda meg til å få alt på plass! Kan heller ta nye bilder når vi har fått det som vi vil ha det.. ;)

No Comments

Leave a Reply