Konkurranse

..and the winner is

1. mars 2010

Eg blei litt overaska over at så mange meldte seg på konkurransen – og eg angra på at eg sa at den som hadde best grunn skulle vinne.. for dette var vanskeleg! Eg klarte ikkje å velge ut den som hadde best grun til å vinne.. eg syns jo alle hadde gode grunner.. og eg måtte derfor ta ei trekning, og den som vant var:

ISELIN PETTERSEN  – Gratulerer! Syns du hadde ein god grunn også, det e drit å bu på bygda.. det veit eg alt om. No får du ihvertfall lit stæsj i posten fra meg!
 
» Jeg har VELDIG lyst på dette, rett og slett fordi jeg ikke har noen mulighet til å skaffe meg dette. Jeg bor i en liten by, med bare noen få butikker hvor man ikke får tak i noe som helst.Jeg syns også «alle» har skrevet om disse søte lipglossene fra BikBok, og jeg har bare blitt mer og mer misunnelig hver gang. Nettopp fordi dem ikke har nettbutikk slik at jeg ikke kan bestille de heller. Skulderputene ser bare helt utrolig smashing ut, hadde gjort mye for et par slike! Har leitet etter de overalt, uten hell. Tror det hadde løftet hele antrekket ett hakk, om ikke to :)
Hadde vært fantastisk å vunnet dette :) «


Tusen takk til alle andre, kjekt at så mange blei med i konkurransen – det kjem fleire i framtida!

No Comments

Leave a Reply