Dagens Antrekk

Confessions of a Shopaholic..

25. februar 2010

Hi.. my name is Regine, and I'm a Shopaholic ;O

Om deke har fulgt med her, så har deke lest at eg har drive med stor opprydding heime hos mamma… der eg hadde HAUGEVIS med kle. Pakka 10 bag'r tilsammen med kle som eg skal gi vekk.. og eg kasta 3 store søppelsekker med kle også.. + at eg tok noke med tilbake til Førde som eg tenkte eg kunne bruke.

I dag blei denne fine genserjakka fra Carlings med meg heim.. om du leser dette mamma; ikkje bli sint! Den var rett og slett for fin til å oversjå, og eg bruker jo genserjakker kver dag uansett ka antrekk eg går med, vasker og vasker på mine cardigans for harde livet.. så dette var ikkje eit dumt kjøp. Eg trengte det faktisk. *overtale seg sjølv om at det var eit fornuftig kjøp*  … men sant den var fin vel??

Forresten så har Carlings 30% på jeans!! Løp og kjøp! Og om du kjøper Levis Jeans så får du 'Pony the Pirate'-CD med på kjøpet. Eg kjøpte ikkje noke fra Levis akkurat, men fikk ein CD likevel fordi eg e så snill? ;)


Kjøpte ny mascara i dag – min gamle hadde tørka ut. Denne e kjøpt på Cubus, Loreal. Farge: Brun.Armbandet e fra Friis&Company.

Dagens antrekk:

Genserjakke, Carlings  /  Kvit Body + Skinnjakke, H&M  /  Strømper, KappAhl  /  Sko, Bianco  /  Armband, Friis&Company  /  Lommebok, Louis Vuitton (falsk)  /  Perleøredobber, Glitter / 

No Comments

Leave a Reply