Dagens Antrekk

laurdag

20. februar 2010

Her sit eg i ei gammal flanellskjorte fra h&m, og tights fra pierre robert. Koser meg med heimebakt skillingsbolle, grønn te og den nye utgava av 'Det Nye' . Eg begynte i går å rydde på rommet mitt.. det e jo ekstremt masse kle der (!) – har kasta litt, ellers har eg til no pakka 6 bag'r og eit par poser med kle som e fine og ikkje så mykje brukt som eg skal gi vekk..  her har eg og mamma ein pause og spiser litt kaffemat før eg stikker opp og rydder videre i kaoset mitt. Fort gjort å hive ting heim på pikerommet..  men no har eg fått rydda masse – så neste gang eg kjem heim e det ryddig,fint og plass i skuffene til nye kle, haha ;)

Ka plana har deke i kveld? eg får besøk av ei veninne i 6-7tida, gleder meg – så lenge sida eg har sett ho. Så her skal vi kose oss med mammas heimelaga pizza, masse godteri og cola.

No Comments

Leave a Reply