Dagens Antrekk

heime

19. februar 2010


Cardigan, H&M  /  Singlet & Skjørt, Bik Bok  /  Strømpebukse, Friis&Company  / 

Eg kom heim til mamma i går kveld. No har eg sittet i ein time på kjøkkenet og lest i bok, les for tida 'Drageløperen' av Khaled Hosseini.. eg bur til vanleg i Førde, det e meir innestengt der, det e så deilig og sitte her og sjå ut på fjorden imens eg spiser frokost. I dag e det skikkeleg kaldt, men sola skin – flott vær. Eg blir her til over helga.. her kan eg koble heilt ut.

Eg finn ikkje kamerastativet, men skal leite litt meir.. blei litt rare bilder idag.men kanskje greit med forandring, dåke e vel dritlei den ytterdøra mi i Førde? haha :D

Eg farga forresten håret mitt i går kveld, heime på badet.. aldri gjort det før – tok ein askeblond farge i merket Loreal. Eg skulle vel egentlig hatt det i 10 min til , men pga. at eg blei litt stresa og redd det skulle bli heilt katastrofe, så skylte eg det ut litt før.. men det blei jo betrakteleg lysare, eg e fornøyd med resultatet. Ser du forskjell??

Kjæresten min dro til Australia i går, han skal på Ac/Dc-konsert..  savner han litt allerede – gleder meg til han kjem att, då skal vi flytte inn i den nye leiligheta. Det blir digg!!!

No Comments

Leave a Reply