Dagens Antrekk

boyfriend jeans

10. februar 2010


Skinnjakke, H&M  /  Topp, Vintage Stories(by kappahl)  /  Smykke, Glitter  /  Boyfriend Jeans, Cubus  /  Sko, Din Sko /  Hansker, Friis&Company.

Ikkje dagens outfit, men kameraet e utlada, må lade det.. i mellomtida fant eg bilder av eit antrekk eg ikkje har posta. Sjeldent eg går med boyfriend jeans, føler ikkje det e heilt min stil lenger, men den e jo digg og gå med då :) 

Eg må  forklare for dei som ikkje skjønner.. det er ikkje kjæresten si bukse, men boyfriend jeans e laga for at det skal sjå ut som at ein har tatt kjæresten sin bukse..  
I dag drar eg heim til mamma (søstra mi&gutten hennes på 2,5år + svigerinna mi&datra på 1,5år kjem heim i kveld. Ikkje sett dei sida jul, så det blir koselig:)  Eg blir heime eit par daga, men eg skal nok få oppdatert bloggen innimellom barnepass og slauring på sofaen. 
Laters!!

No Comments

Leave a Reply