Dagens Antrekk

Fresco Deli

1. februar 2010

Kameraet lada seff ut akkurat då eg skulle ta bilde av skoa..  Så imens vi venter, her e noken bilder til fra helga. Bilde av sko kjem i ettermiddag! Lover!


Vesker, Friis&Co  /  Hals, BikBok  /  Jakke, H&M  /  Jeans, Vero Moda.

Bildet over e fra lørdag, rett før eg hoppa på flytoget..  Friis&Company-bag (kjøpt for noken mndr sida),  den brune veska e også Friis&Co og e ein av mine nye vesker – enkel og fin, forfriskende med noke som ikkje e svart! Goodiebag'n hadde eg så klart med meg også :))

Bilda under e fra fredag, på Fresco Deli.


lillebror, Peter.


søstra mi, Maria.

Liten koseleg italiensk kafè på Byporten  –  alt e heimelaga og så utruleg godt. Gå dit om du har sjansen! Her kosa vi oss med både lunsj og dessert!! (bare storebror som mangla av søskena)

No Comments

Leave a Reply