Dagens Antrekk

One-Piece

23. januar 2010


Jumpsuit 'Long Johns', American Apparel(ikkje noke eg går ut blant folk med, men bedre lys ute, dermed tar eg som regel outfitbilda ute.)


Eg har bare slaura til no.. og har heller ingen plana for resten av dagen. Eg ligg på sofaen i den deilige buksedressen min og spiser kanelbolla som eg laga i går, drikker te og surfer på nettet. Livet e herleg!


Leiligheta vi såg på i går var kjempe fin, vi får vite på mandag om vi får den eller ikkje (var fleire interesserte) – så eg håper virkelig vi får den, no e eg lei av å leite! For dei som spurte, så skal eg og kjæresten ta steget og flytte i lag ja, vi bur kver for oss no. Gleda meg til å få ei større og finare leilighet, og til å bu med han :)

P.S. Om eg stikker ut etterpå og får på meg et outfit, så blir det kanskje ein post til – det vil tida vise. Ha ein fin lørdag så lenge!!

No Comments

Leave a Reply