Dagens Antrekk

addition to the wardrobe; jacket.

20. januar 2010


Jakke, T-Skjorte og Singlet, H&M  /  Blazer, Topshop  /  Jeans, Vero Moda  / Sko, Din Sko  / Smykke, Glitter /

Den svarte ytterjakka fant eg på salg på H&M, eg skal egentlig være super økonomisk for tida og spare spare spare, men eg hadde ei lignende jakke som forsvant på ein uteplass sist eg var ute, så når eg plutselig såg den her, så måtte eg bare kjøpe den. Blazeren kjøpte eg i Praha på Topshop før jul, ikkje fått brukt den før..  gleder meg til å bruke den meir til våren!

i dag:
ta turen innom postkontoret, fått hentelapp fra forever21.
– ut og spise middag med ei veninne.
– på kino i kveld med Øyvind(kjæresten) og se «Sherlock Holmes». Noken som har sett den?

pssst! legg meg til bloglovin, så blir eg glad ;)

No Comments

Leave a Reply