Dagens Antrekk

Dagens

13. januar 2010


Skinnjakke, Singlet og Strømpis, H&M  /  Cardigan, BikBok  / Smykke, Glitter  / Skjørt, Gina Tricot  / Sko, Bianco /
Eg må berre beklage at eg har vært så dårleg på oppdatering i det siste..  eg skal ikkje skylde på at eg har hatt det så travelt akkurat, men eg e ikkje heilt pigg for tida og blogging har vært det siste eg har orka å drive med..  men no e eg tilbake. Eg har aldri klart å blogge dagleg i for lange perioda av gangen.. det går litt opp og ned med blogg-lysta, og sjølv om eg e heilt elendig på det her, så ser eg at eg har mange trufaste lesere som kjem innom dagleg uansett, og eg kjenner eg får litt dårlig samvittighet når eg ser at dåke e innom heile tida og det ikkje e noke nytt her. Eg vurderer alltid om eg skal slette bloggen og slutte med det her.. men eg kan no fortsette litt til og sjå om eg har fått tilbake gløda. Om det ikkje blir dagleg, så skal eg ihvertfall prøve å blogge 4-5 ganger i veka. Meir enn det kan eg ikkje love.. 
Ser at eg har fått nye følgere på bloglovin imens eg har vært vekke, det e inspirerende og kjekt !! keep it up cupcakes ;)

No Comments

Leave a Reply