Dagens Antrekk

oppsummering: desember 09.

2. januar 2010


eg kjøpte nye sko på bianco..


+ eit par til fra friis&company  (kjøpt på brandos.com)


gjekk faktisk uten noke svart ein dag i desember. noke som skjer svært sjeldent med meg..   (strømpebuksa e faktisk mørkegrå!)


sko, h&m.


rødt undertøy hører jula til..


..det blei jul – feira med famillien i Sarpsborg i huset til søstra mi. Her e det søte, lille juletreet hennes.


eg får aldri nok av sjokolade. sant det var koselig jule-frokost-service? alt e gjennomført hos søstra mi.


her e litt av ein krans med julepynt som ho har laga, som hang ned fra taket.. fint.


masse gode kaker mamma og søstra mi hadde bakt :)


eg fekk endelig kjolen fra TopShop i romjula, og gjekk med den på nyttårsafta (tok desverre ingen bilder den kvelden.. men hadde ei kjempefin feiring.)

Det har vært ein veldig slapp måned når det kjem til blogging – beklager. So det var ikkje so mykje å oppdatere med,, Det e godt med litt ferie, men det tar på det òg. Reising, familiebesøk i fleng (haha, det e litt stress og kaos), festing og farting og alt for masse eting..  

Eg gidde ikkje ta bilde av alt eg fikk til jul.. men det kjem vel innimellom et klesplagg elller ein ting eg fikk til jul på noken outfits.. som lommebok, cardigan, topp, genser, veske, kjole, hansker og denslags. men eg legger ut et bilde , det som e under her.. fikk søt gave i posten no når eg kom heim fra veninna mi Eldrid, det var så delikat at eg måtte ta bilde av det! Ikkje smakt på det endå, men gleder meg til å smake på sjokoladen :)))

No Comments

Leave a Reply