Dagens Antrekk

it was a partynight

20. desember 2009


På vei fra vorspillet til utestaden 'Tresken'.. det snøa, så det kom eit flak akkurat framfor nesa på Helen.

Her e bilder fra tidlegare på kvelden..


søstrene sisters.. charming, dont you think?


eg ler så eg e heilt forvridd i trynet.


rufseguri !!  margot og helen har så langt fint hår og dei fikk jo perfekte krøller, mens mine blei ganske annerledes, pga at eg har det så oppklipt..  men det e gøy med litt forandring på håret innimellom :)

haha.. vi tok så mange sjuke bilder i går.. her e dei mest normale av dei. Vi hadde det ihvertfall veldig kjekt i går. Helen laga god mat (biff med tilbehør), vi drakk vin og kosa oss før vi gjekk ut på byn.

I kveld skulle eg vært på julebord. Det e for heile hotellet som eg jobber på, hadde sikkert vært koselig, men eg orker ikkje. Eg drar tidleg i mårra, skal feire jul i Sarpsborg i år – så eg skal pakke og slappe av i dag.  Ka planer har du for søndagen? E det snø der du bur? Her e det haugevis med snø..  skikkeleg vinter.

No Comments

Leave a Reply