Dagens Antrekk

nye produkt

9. desember 2009

makeup

makeup1
boxom lipglosser  fra i.d.b.m.+ beauty fluid ampuller fra Babor – begge kjøpt på spaet der eg jobber.  (sunnnfjord spa)

Mange har spurt om ka eg får i kalenderen min fra Babor, eg glemmer å ta bilde kver dag av det eg får.. men for det meste går det i forskjellige ampuller som du ser i bildet over her. Det gjer underverk for huda mi, eg var litt tørr ei stund, men no e huda sunn og frisk og eg merker absolutt stor forskjell no når eg har brukt ampuller kver dag i tillegg til å rense huda, og å bruke fuktighetskrem. Den 6 des., fikk eg en augekrem i luka,hsr babor augekrem, den var utrulig god. Herleg med ein slik kalender, kver morning renser eg huda, og so springer eg og åpner ei luke og påfører det før eg tar på fuktighetskremen :)   I dei første lukene begynner ein med ampuller som kun fokuserer på fukt, deretter oksygen, no har eg fått ampuller dei to siste dagane som gir fukt(alltid fukt) og som e rensande.. etterkvert når ein har tilført huda mykje fukt og rensa godt, så antar eg at lukene vil inneholde meir kollagen-ampuller som e oppstrammande og som gir litt løft… tipper at i ein av dei siste ampullene så e den mest ekslusive ampullene som dei eg har i den lille eska over her, beauty fluid – den gir umiddelbar askepott-effekt, gir et perfekt underlag å legge make-up på  :)

signatur

No Comments

Leave a Reply