Dagens Antrekk

Bodyshaping

6. desember 2009

18690600

Abecita Push-up girdle. Ei stødig truse med innebygde puter som gir baken eit fint løft! Trykk HER, om du vil kjøpe bodyshaping-undertøy. (eg har den i svart)

Alle e jo klar over at det finnes push-up bh, og at det går an å kjøpe underkjoler som strammer inn og holder magen på plass eller rumpa.. og strømpebukser med ekstra hold på magen osv osv.. men for dei som ikkje har så masse former, og som gjerne skulle hatt litt meir former og meir rumpe i ein kjole eller bukse, så går det jo an å kjøpe seg rumpe ;) Eg legg ikkje på meg eit gram på rumpa.. så eg fekk ein sånn i gave av ei veninne for eit par år sida, fordi eg har nevnt det fleire ganga at eg skulle ønske eg hadde meir rumpe.. hehe, eg visste ikkje at det fantes ein gang.. så av og til tar eg på meg 'rumpa' når eg føler at eg blir litt formløs i eit antrekk!

Du kan kjøpe det på nettet, eg veit at lindex har hatt det før.. og ellers på mange undertøysbutikker så kan du spørre og forhøre deg, dei fleste har det. Prisen ligg på mellom 2 – 300 kr :)

signatur

No Comments

Leave a Reply