Dagens Antrekk

oppsummering: november 09.

2. desember 2009

praha11
i begynnelsen av november var eg og ei veninne til Praha på shopping – det var kjempegøy.

09114
eg kjøpte meg veske med Leopard-print, noke eg aldri trudde eg kom til å kjøpe.. but i'm loving it.  (h&m)

0344
eg drakk masse Corona.

starbucks
eg var på starbucks for første gang – drakk ikkje kaffe! ( det liker eg ikkje ) men det var kjempegod kakao ;)

16115
eg sløyfa frisørtimen min og bestemte meg for å spare til langt hår, og spare ut luggen.. tid for litt forandring !!

0013

eg gjekk masse i grått..  og spesielt den store grå halsen min fra bikbok..

praha13

untitled

loccitane
fikk tak i den gode handkremen fra L`occitane.

0037
haha.. eg var heime ein tur. her e vi i bilen, på vei opp til ein skogsvei.. vi gjekk tur i regnværet, eg mamma, søstra mi og mannen hennes..  var koseleg det. men eg lika meg best inne i sofaen :D

28111
eg blei så glad då eg fant   'den lille sorte '   på bikbok. hadde den på meg på julebord. ein kjole eg kan bruke i fleire anledninger og stæsje opp forskjellig fra gang til gang :)

jul1
alle spørr om eg har pynta til jul..  eg har vel ikkje pynta så masse, men eg har fått inn litt rødt her og der..2 små røde
telysglass på brettet mitt..

0039

jul2
babor julekalenderen min e satt fram,  og ei julestjerne eg fikk av mamma :)

Eg fikk ein e-post av ei jente som klaga på at eg aldri fulgte opp det eg skreiv eg skulle gjere.. eg har jo sagt at eg skal bli flinkare til å oppdatere fks., og det har eg jo ikkje blitt. Eg har sagt at eg skal ha månedlig oppsummering i begynnelsen av kver mnd., men det har eg kun gjort 2 ganga.. så her e oppsummeringa for november. Beklager at eg lover so mykje, og ikkje følger det opp..   so dermed skal eg ikkje love meir. Eg gjer mitt beste. Eg tar meg ikkje akkurat nær av over at folk klager over at eg oppdaterer for lite. .det e vel eit godt tegn egentlig. Syns bare det e morsomt at folk engasjerer seg so mykje.. Dåke e gode og trofaste lesere – det skal dåke ha!!

signatur

No Comments

Leave a Reply