Dagens Antrekk

Back In Black

28. november 2009

28111

281106

281103

281104

281102

281107

281105
Kjole, BikBok  /  Strømpebukse, Nelly.com  /  Sko, Friis&Company  /  Øredobber eg har på meg, kjøpt på jobben / Armband, Gina Tricot  / Skinnjakke, H&M  / Rosa neglelakk, H&m  / Lipgloss, Dior / Øredobbene som e på siste bildet vurderer eg ha på istedet for dei eg har på meg.. dei e fra H&M. (skal ta dei med meg og få hjelp av jentene til å avgjere kem av dei eg skal gå med.)

I kveld skal eg på julebord med jobben – gleda meg til maten!! Spaet stenger 18.00 idag, og då skal vi samles der først og stæsje og sminke oss (så eg skal ha meir sminke på, tenkte å ha sota auger..) og drikke litt , før vi kl 20.00 skal ete på 'Pikant'. . og deretter feste til langt på morgenkvisten!! he-he, neida..  men til langt på natt ihvertfall –  det skal bli gøy! 
Fleire som skal på julebord i kveld?

Ja, eg veit at antrekket blei veldig -svart- , men det har så lett for å bli ..svart. Noken daga går det med glitter og glam, og andre daga føle ein ikkje heilt for å glitre som eit juletre..  i kveld e eg veldig safe ihvertfall. Eg var tenkt å bryte med å ha på meg pelsjakka fra Topshop, men det var mykje finare med skinnjakka. Den e egentlig alltid finast. Rosa neglelakk og lipgloss gjorde susen..    Forresten ikkje funnet ut ka veske eg skal ha endå, e ei eg har lyst å bruke, men den e jo seff SVART den og.. må prøve å finne ei med noke farge eller sølv på.

legg meg gjerne til på bloglovin ;)

signatur

No Comments

Leave a Reply