Diverse

It is a risk to love. What if it doesn’t work out? Ah, but what if it does.

20. november 2009

20081211201649
bildet e fra weheartit.com (fantastisk side som eg kan sitte på i timesvis og se på bilder..)
– Bildet fikk meg til å savne kjæresten min endå meir..  ikkje sett han siden søndag, og får ikkje se han før til veka ein gang.. men det e vel bra med litt avstand innimellom  – blir ekstra godt å se han igjen!!

Jobba så masse no – og det har vært så travelt at når eg kjem heim fra jobb så e eg heilt ferdig. Kom heim i 9tida i stad.. har støvsuga, vaska opp, rydda, dusja og endelig hatt litt tid til meg sjølv :) har laga mat, spist, vaska opp, og no har eg endelig satt meg ned i sofaen..   Skal tidleg på jobb igjen i mårra- og jobbe fram til 1800, og så hoppe på ein buss og ta turen heim til mamma.. Søstra mi e der, ikkje sett ho sida i sommer – så eg gleder meg til å se ho !! :)

Beklager dårleg oppdatering, men det e ikkje alltid at eg klarer å rekke over alt..   no sitter eg med ei kald pils, skal se eit par episoder av sex&thecity, og så e det rett i seng! God natt alle sammen :)

signatur

No Comments

Leave a Reply