Dagens Antrekk

Happy wednesday, people!

11. november 2009

10114

10112

1011
Brrr!!! kaldt ute.. men måtte nesten ta jakka av og vise klea under.

10113
Jakke(fuskpels,ikkje ekte folkens), Topshop  /  Bluse, Cardigan og Veske, H&M  /  Jeans, Vero Moda.
edit: skifta til svart skinnbukse fra zara istedet. ser ganske likt ut. typisk meg å skifte før eg går!

Mellomvakt i dag fra 11.15 – 18.15..   deilig med god tid på morningen.  Lang frokost, fleire kopper te, sexandthecity på skjermen, og surfing på nettet.. ah,thats life, heheh :D   

Luggen min e for lang no.. og eg e så usikker på om eg skal spare, eller klippe. Samme problemet kjem kver mnd, og kver gang eg har klipt meg dei siste gangane så har eg angra etterpå. Det hadde vært så greit å fått alt håret vekk fra ansiktet innimellom,alt opp i ein strikk. så eg skal prøve å spare litt.. og om eg ikkje liker det, og finner ut at eg var finere med lugg, så får eg heller klippe det igjen. Kan være greit med forandring.. men  å spare ut lugg e et helvete..  ein ser jo heilt dust ut i overgangen, og må ta håret bak i klemmer og sånn. blæh. Vi får se kor lenge eg holder ut, håper eg klarer det!

signatur

No Comments

Leave a Reply