Diverse

svar

9. november 2009

praha19
nytt tilbehør fra h&m, og dei to sølv-ringene e fra newyorker.

wow..den headeren var fantastisk kul! er det deg?
Ja, det e meg. Bildet e tatt av lillebror, i mars 09.

Har du godt forhold til familien din?
– Ja, stor famile. God kontakt med alle, vi har det så koselig når vi samles :)

Hvordan syntes du det er å jobbe på spa?
-Eg trives som hud- og kroppsterapeut. Det e et kjekt yrke. Kjekt, men også veldig tungt. Arbeidsplassen e heilt ny, det e et lekkert spa.  Kjekt å hjelpe folk, se at huda til dei som går jevnlig blir finare og bedre.. og at muskelknutene til folk løsner opp og at folk virkelig trives, slapper av og opplever velvære..    men e du sliten og lei, så kan eg love deg at det e skikkelig drit og stelle føttene til ei som sitter i ein stol høgre oppe enn deg, drikker champagne og spiser jordbær, imens du jobber ræva av deg :P men for det meste e det kos og gøy og masse greie folk!

Hvilket kamera tar du bilder med?
Canon Ixus(80), kompakt kamera.

3 favoritt matretter?
– Biff og fløtegratinerte poteter og litt grønt på sida.. (elsker kjøtt!!)
– Heimelaga pizza.
– Pinnekjøtt, poteter, kålerabistappe.

3 favoritt desserter/søtsaker?
– lakrissjokolade, LOVE it. ein av dei få trur eg. (sjokoladen Nero, eller lakrissjokolade som ein kjøper i smågodt.nam!)
– muffins ;)
– jordbær.. enkelt og greit.

Bor du alene/ sammen med noen?
Aleine, 75kvadrat.

Favorittreisemål?
– egentlig e det mest viktige at ein drar med noken ein virkelig trives med, då kan ein ha det supert om ein drar til bergen, eller new york, or whatever ;) men eg har endå ikkje vært i London, eller Paris – og kan virkelig tenke meg det! Eg har vært masse på sydenferier med veninner, deilig det – men eg e nok mest glad i storbyferie. Eg e litt utolmodig til å ligge på ei strand heile dagen.. var i praha no, og det falt virkelig i smak.

Hva liker du best å gjøre når du har fri?
Late meg verre. Treng ikkje å skje så mykje rundt meg egentlig..   skikkeleg sofasliter. SATC-maraton lr ein god film, snacks på bordet og et varmt teppe. Det e digg det. Eller gå på kafè med veninne og prate skit, shoppe litt og så gå heim og hive meg på sofaen.. ;)  flink å slappe av, men det skal det snart bli slutt på.. store planer om å melde meg inn i spenst igjen, huff. kjenner eg blir sliten av bare tanken :P

Hvilket klesbutikk er din favoritt?
Har ikkje ein favoritt, men eg handler masse på h&m, bikbok, ginatricot, nelly.com, dinsko..  men eg elsker topshop, og eg gleder meg til den kjem til Norge og til eg kan handle der oftere. Gleder meg også til Monki som kjem om noken veker til Oslo og Bergen!!

Hvor henter du inspirasjon fra?
Overalt.

Topp 10 blogger?
Vanskeleg. Syns alltid det e vanskelig med tanke på så mange forskjellige blogger det e der ute…  det e så mange blogger, og mange av mine lesere sine blogger som eg liker kjempegodt, så mange personer som e spesielle og sjarmerende, og som eg har fulgt i fleire år no. Topp 10 e vanskelig, føler ikkje så veldig for å rangere folk og utelate folk..  det e jo mange som ikkje har noke tema, og som blogger om alt og ingenting, og så e det dei som kun blogger om fks. politikk, musikk, interiør, hår, hud, sladder, mote.. osv osv.. og eg e då mest fascinert av store motebloggere som fks. dei franske jentene Betty og thecherryblossomgirl  –  ellers syns eg bloggen til Camilla Pihl e veldig søt, med så mange gode tips om kle,sko, kosmetikk ho har kjøpt,  og søte bilder eller små visdomsord. Vil ikkje nevne fleire, fordi det e så mange bra.. eg har jo noken linker lenger nede, på høgre side :) mange fleire som burde vært på den lista, eg e litt treig. det kjem, det kjem.

Hva syns DU gjør en blogg bra? Noen gode tips å komme med?:)
Tja.. Bilder gjør ein blogg bedre ihvertfall. Men eg syns det e alt for mange blogger som bare tar bilder fra google, eller andre blogger.. bør jo være litt personlig, ein bør ta egne bilder innimellom også!  Det e jo så mange forskjellige blogger, men eg liker best å lese moteblogger, eller interiør, shopping og denslags..  eg hater egentlig blogger med masse synsing, politikk, voldsomme lange tekster om abort eller utroskap eller dyremishandling. Eg leser aviser kver dag, eg oppdaterer meg på seriøse fakta og ting andre plasser – når eg leser blogger, så vil eg kun kose meg. Ingen interesse av å sitte og lese sladder eller klaging eller om konflikter og elendighet…  så eg syns ein blogg e bra når den gjør meg glad ;)  Ein blogg e bra for meg når den gir meg inspirasjon.. glede, fine bilder.. tips til shopping, hud/hår, gøye ting stort sett..  Glad det var lite spørsmål, for eg hater å ha ein lang svar-tekst her på bloggen.. bør nesten slenge inn et bilde for å gjøre det meir gøy ;D

Hvorfor viser du aldri klærne bakfra?
Eg har vist bukser og kjoler bakfra før.. men eg har rett og slett ikkje komt på og snu ræva til kameraet så mange ganger :P   om buksa / skjørt / kjolen sitter godt på meg, så har det lite å sei for deke uansett..  om den ser drit ut på meg, kan den være superfin på deg  – eller omvendt. Men eg kan jo prøve å huske på det framover at eg av og til viser antrekket bakfra as well. Veldig få blogger eg leser ihvertfall der dei viser klea bakfra egentlig..  med mindre det e noke spesielle detaljer. men vi får sjå.

Hvilke produkter klarer du deg ikke uten nå for tiden?
Bruker heile serien til MD Formulations (rens, peeling, peelpads, serum, dagkrem, augekrem, bodylotion.),fuktighetsampuller fra Babor. Bruker sminkefjerner fra Clinique. Lipgloss fra Dior og fra I.D.B.M (boxom, fargen:Amber.) . Concealer + kajal, Helena Rubinstein. Mascara, Guerlain. Sminke , også fra I.D.Bare.Minerals. (foundation, medium beige. rouge, glee.)  Hårprodukter (shampoo,balsam +kur) fra Aussie som du får kjøpt på Vita (har fungert bedre på meg enn frisørprodukter som kerastase & redken som eg brukte før).  Deo, Biotherm. Parfyme, Versace Bright Chrystal. 

Det e produkta eg bruker..  om eg måtte velge så få som mulig, så hadde det blitt  :Shampoo, Rens, Dagkrem, Deo, Rouge, Lipgloss og Kajal.

signatur

No Comments

Leave a Reply