Dagens Antrekk

grått e hot

29. oktober 2009

0013

0074

0185

0039

0152
knall rosa lipgloss, Dior  / stor rund hals, BikBok  / øredobber, Nora  /  skinnjakke + hansker, H&M  / tunika, Cubus  /  knestrømper, Kappahl  / sko, Din Sko  / Veske, fake Dolce&Gabbana (kjøpt i Tyrkia).

Eg skal på jobb kl 13.45 i dag –
før det må eg pakke kofferten
, så eg slipper å styre med det i kveld (tidleg på jobb i mårra). Drar med buss rett etter jobb til Bergen i mårra, sover der ei natt hos ei veninne – og så drar vi tiiiiiddleeeeg på lørdag morning med fly fra Flesland (flyet går kl.07 på morningen,må jo være der 1time før og..blir tidleg opp gitt!)  til Praha.. og e framme halv10 om morningen der :) Kjem igjen tirsdagkveld, så det e bare ein liten tur, men det blir godt å komme seg litt vekk. Har jobba 3 helger på rad no, kun hatt fri 3 søndager denne mnd.,så det blir godt å slippe jobb denne helga.

signatur

No Comments

Leave a Reply