Dagens Antrekk

TorsDagens

22. oktober 2009

Dagens antrekk:

0144

018

0122

0115

025

0232
Jeans, Vero Moda  /  Genser med paljetter på+ Hals, H&M  / Støvletter, Asos  / Klokke i sølv, Mango /

Dagen: Jobb.. Eg hadde 40 elever fra Helse&Sosial i dag, snakka om utdanninga og korleis det e å jobbe som hud- og kroppsterapeut i 2 timer..! Eg hadde heilt glemt det i dag tidleg,så eg var ikkje så godt forberedt – men det gjekk kjempebra, og det var egentlig bare gøy :)  Etter det var eg innom butikken Bonito som eg skreiv om i går, og det var bare så masse fint der, og eg gleder meg til eg har penger til å kjøpe ein kjole der!!! No etter eg har komt igjen fra jobb, har eg spist kylling,med godt tilbehør , og sett på the oc. Roleg kveld, skal tidleg på jobb i mårra – så eg skal prøve å komme meg i seng innen kl 23.00 i dag tenkte eg. Ha ein fin kveld alle sammen :)

Dagens musikktips for dei som liker rock'n roll:
impedansebande  (tøffingen med det flotte skjegget e kjæresten min ;)

p.s.1. Dei som syns eg såg så trist ut hin dagen og kommenterte at eg såg trist og nedfor ut og whysosad og alt det der, så var eg bare trøtt..   eg ser bare litt sur ut når eg ikkje smiler. ikkje alltid like inspirerende å stå og glise til sjølvutløyseren heller. Eg e faktisk i veldig godt humør om dagane, og har det kjempe fint!

p.s. 2. Bloglovin  ;)

signatur

No Comments

Leave a Reply