Dagens Antrekk

norsk design

21. oktober 2009

0095

0036

0045

0085

00111
Kjolen e fra Bonito, merket e Epilouge (Bak Epilogue står designer Eva Emanuelsen og markedsansvarlig Ylva Meltvedt.) ,  smykke og armband e fra Mestergull (usikker ka merkene heiter.) Boleroen e også fra Bonito.

I går kveld var det 'Jentenes Kveld' på hotellet – eg var på jobb, så eg hjalp sjefen med å lage til alt og eg fikk være med på showet etterpå ,samtidig som eg hjalp til underveis. Det var 163stk som kom, og det var veldig vellykka. Det var først ein del makeup, korleis legge dag og fest-makeup, som eg hjalp til litt med.. og så var det trekning av 5 forskjellige gaver fra spaet, som eg tok meg av – ho ene vant fks. den lekre julekalenderen fra Babor ;)

Etterpå der så var det moteoppvisning fra butikken 'Bonito', ho som driver den butikken og som var ansvarlig for moteshowet e ho på bilda, Arnhild. Eg syns kjolen hennes var så tøff og fin på samme tid, og tilbehøret var flott, så eg måtte bare ta bilder av ho!  Ho driver ein butikk i Førde på handelshuset, og ho tar inn mange forskjellige merker fra norske og danske designere, eg har ikkje oppdaga butikken før – så den må eg jammen inn og sjekke ut så snart eg har penger – og om noken av mine lesere kjem fra fylket, så anbefaler eg å ta turen innom Bonito neste gang du e i Førde!!

Showet var kjempebra, så bra at eg faktisk glemte å ta bilder.. eg satt bare der med kameraet i fanget, og sikla etter alle klea. Alt var så bra sammensatt også, virkelig inspirerende.Knehøge støvletter, skinnkjoler, lange strikkajakker, breie belter i midjen, fine kåper, vester, paljettkjoler, rutete skjørt, kle i god kvalitet i ull..fine skjerf og smykker og ja.. alt!!  Gøy dag på jobb!! Etter det så blei alle med ned i spaet, der dei fikk kver sin goodiebag som eg hadde laga til som stod klare.. og gode tilbud på id-sminke, thalgo-produkter og forskjellige gaveesker – + at alle fikk 20% om dei bestilte seg behandling i går eller i dag. Gøy at så mange kom, vi måtte jo sei nei til mange, begrensa plass.. så dette kjem nok vi til å ha igjen – og då skal eg sei ifra for dei som e herifra som leser bloggen.. og då lover eg å ta meir bilder også :D

signatur

No Comments

Leave a Reply