Dagens Antrekk

shopping

19. oktober 2009

38682861001427fe27balarge
Håper alle sammen får ein kjempefin start på veka!! Ha ein superfin mandag :))

Her e ei liste over dei nettbutikkane eg har handla mest på , og som e ofte innom og sjekker og drømmer meg vekk på. Eg har god erfaring med dei, og har alltid fått riktig størrelse. Bare vær flink å lese på størrelser, og å måle deg om du e usikker, så slipper du alt stresset med å sende tilbake.. og om du betaler toll, så får du ikkje igjen tollpengene når du må sende tilbake ein pakke, kun frakta. Toll e noke drit, men så får du ihvertfall noke ikkje alle andre har om du handler på noken av dei andre nettbutikkene enn h&m.. og det e jo gøy! Har du ein anna bra nettbutikk du vil tipse meg om? elsker å finne nye!!

Asos

StylebyStars
UrbanOutfitters
Forever21
Chicy
H&M
Nelly
LaRedoute
Dei to siste, shopbop & netaporter har eg ikkje handla på.. litt stive priser spørr du meg – men masse av inspirasjon!
Shopbop
NetAPorter

signatur

No Comments

Leave a Reply