Dagens Antrekk

Bijouteri

19. oktober 2009

0084
lommebok i ekte skinn, 299.

0211
veske 598,-

0093

0067
armband 149,-  ..husker ikkje  ka øredobbene koster, men dei e ikkje noke dyre.

Det e så masse fint stæsj på jobben som frister meg for tida! Eg har kjøpt dei runde øredobbene i sølv til høgre på bildet,og et armband som ligger fremst på bildet her.. og eg har så lyst på ei veske også, den i lysebrun. .ah. heheh.. ikkje sunt å gå rundt det der heile dagen,i tillegg til alle dei fantastiske produkta vi selger. Sjefen driver et parfymeri også,så derfor tar ho inn litt smykker, vesker,parfymer,toalettvesker og den slags på spaet :) 

Glemte å ta outfitbilde i dag..   Lover å ta bilder og legge ut før eg går på jobb i mårra – har litt bedre tid då,  begynner ikkje før 11.45. I dag begynte eg så tidleg..  no skal eg hive meg på sofaen og se på Heroes :)

signatur

No Comments

Leave a Reply