Dagens Antrekk

casual monday

12. oktober 2009

042

0431

040

0411
skinnjakke + smykke, H&M  /  t-skjorte, Gina Tricot  /  jeans, Vero Moda  /  naglearmband, kjøpt på Arkaden i Oslo i ein punkbutikk(husker ikkje ka den heiter).. glemte å ta bilde av skoa, har på svarte ankelstøvletter fra din sko.

Eg har forresten stripa håret..  ikkje så stor forskjell, bare litt lysere. Fornøyd med resultatet. Om ein mnd.skal eg tilbake til ho samme, då skal ho bue håret mitt bak og klippe det litt meir opp. Endelig funnet ei som e flink og som eg liker på Hårologi i Førde. Hurra:)

I dag har eg fri. Deilig. Snart skal eg på kafè med ei veninne – og i ettermiddag/kveld skal eg ned på hotellet der eg jobber og svømme i ein time, og ta litt badstue og sånn. Skal prøve å svømme 2-3 ganger i veka har eg tenkt, god trening.. og når eg kjem heim ete eg som ein hest, fy så sulten ein blir av å svømme. E det bare meg??

For alle som spørr, og som ikkje har fått det med seg endå..
Bloglovin: Legg meg til ;)
Twitter : RegineEF
Facebook: Regine Engevik Førsund.

signatur

No Comments

Leave a Reply