Dagens Antrekk

i’m back

9. oktober 2009

0052

avis


e eg tilbake !!

Har endelig fått nett igjen, fikk det i dag.. og har jobba til 8 ikveld – og tenkte det var på tide med ei oppdatering no. Eller ka? :D Eg har fått haugevis av meldinger, og eposter om eg e tenkt å oppdatere snart, og om eg har slutta å blogge og om eg har glemt dåke..  men no e eg her. Eg e imponert over at lesertallet e såpass høgt etter så lite aktivitet på bloggen.. men no lover eg at det skal være meir stabilt framover.

Eg var i avisa for et par veker sida forresten.. på bilde nr 1 sitter eg og leser i avisa på jobben i uniformen min, og på bilde 2 ser deke et miniformat fra nettavisa..  var i avisa FIRDA , som e lokalavisa her. Blei kontakta av dei, og intervjua i sammenheng med ei utvida reportasje om Mote og Trend.. eg blei midtsidepike med 2 sider og greier. Gøy det :)

I mårra kjem bilde av et par nye ting eg har kjøpt..
stay tuned :)

Eg var forresten til frisøren idag og stripa det, lyse/gylne striper, veldig fornøyd – bilde kjem snart.

signatur

No Comments

Leave a Reply