Diverse

minnest Regine

3. oktober 2009
img6193

img62033
se ka eg fant i mamma si gamle minnebok, eit minne fra meg.

Eg drar tilbake til Førde om ein halvtime.. eg skal ut i kveld – og alt eg tenker på e at eg burde hatt ein ny kjole.. men eg må jo bare ta noke fra klesskapet – rekker jo ingen butikk idag uansett..  Morsomt å lese det minnet fra meg, ironisk.
For dei som ikkje skjønner skrifta mi der så står det:

» Det er godt å vite hva man ønsker seg, men enda bedre å sette pris på det man har.. «

hihi, sikkert noke eg fant i ei bok eller noke. Kunne jo skrive noke meir lystig i ei minnebok liksom, men neida.. eg var ein liten snusfornuftig unge ein gang. Kor blei det av ho.. ?!? På mandag e det lønning, gjett kem som skal ut og shoppe då;)

p.s. Kameraet mitt e heilt utlada, og eg fant ingen lader her heime.. skal prøve å få blogga og lagt ut noken outiftbilder så snart eg e på nett igjen. Ha ein kjempefin lørdagskveld alle sammen :)

signatur

No Comments

Leave a Reply