Dagens Antrekk

black ‘n white

19. september 2009

0077

0034
eg ser noken som må begynne å trene armane sine ja :D

0012

0113

reg1
deilig og varmt skjerf til vinteren. digger at det ikkje e noken ender, bare eit stort rundt skjerf som du dobler og tar rundt halsen.

0064
Kjole, BikBok /  Skjerf & sko fra H&M som kom i posten i dag. Skoa e supergode å gå i

Eg har fri i helga – det e deilig. Skal være med ei veninne(Helen) seinare.. trur ikkje vi skal ut, men ein veit jo aldri. Alltid kjekt å være med ho, så enten blir det innekos, pils ute eller eit eller anna!

Mange spørr om eg har kjæreste
, eller nokon i 'kikkerten'  ; Nei, ikkje kjæreste for øyeblikket. Det e ein spesiell, ein som eg e veldig glad i, og som får meg til å le masse og som har så mange gode kvaliteter, og som eg aldri får nok av. Kjærleiken e komplisert, så vi får se ka som skjer. Det e ihvertfall ein. Så fikk deke endeleg svar på det ;)

Ka planer har mine lesere for kvelden då? fest? slappe av på sofaen? kino? jobb? uansett ka deke skal, ha ein kjempefin kveld!

Legg meg gjerne til på bloglovin, så blir eg glad :)

signatur

No Comments

Leave a Reply