Diverse

Gode produkt som anbefales:)

18. september 2009

0051
Eg har fått spørsmål om ka produkt eg bruker siden eg e hudpleier..   Akkurat no bruker eg MD Formulations, eit kjempebra merke. Det lukter lite,  og det har eit veldig medisinsk utseende, og e det mest effektive vi har for urein hud, aldring og pigmentflekker og den slags. Det gjør jobben sin, men eg får ikkje samme velværefølelsen som eg får av å bruke fks. Thalgo eller Babor som lukter himmelsk.. Eg har brukt Thalgo i 1,5år no, og e veldig stor fan av det også, eg har jo utallige produkt stående av både Thalgo, MD Formulations og Babor. Eg vil anbefale alle merkene. Eg bruker altså MD sin serie akkurat no.. og ampullene til Babor som e heilt fantastiske for fukt, og som gir glød til tørr og trøtt hud.

id
Eg bruker i.d. bareminerals. Foundation, og rouge.. og Prime Time jevner ut huden meir og gir et bedre resultat, absolutt å anbefale!

0076
Clinique sminkefjerner / Burberry  brit sheer parfyme / i.d.bareminerals gloss, denne heiter 'bambi' / HR magic concealer  / Guerlian mascara (som har to ender, den eine e ein lang kost til vippene oppe, og i den andre enden ein liten kost til vippene nede. )

0082
Eg har alltid sverga til frisørprodukter som Kerastase ++ men har det siste halvåret sverga til hårproduktene som heiter Aussie. «There`s more to life than hair but it`s a good place to start» the aussie philosophy. Eg bare elsker luktene, og håret mitt har aldri vært finere eller mjukere før. Superfornøyd. Fåes kjøpt på Vita.

Underlaget på alle bilda e mitt nye pelsteppe fra KID Interiør. Herleg å legge seg under det etter ein lang dag på jobb. Det skal eg gjøre no, og som deke ser på bildet under så har eg kjøpt meg litt lesestoff og litt snop ;)
 
Eg har forresten ikkje drukket cola på ei veke no
, det har vært hardt, men eg må bare kutte ned på colaen.. so no e eg hekta på BonAqua, men det e jo bedre enn Cola. Må ha kullsyre for å få følelsen av brus..  Om eg klarer å holde meg unna cola i noken veker no, so blir det kanskje ikkje like godt når eg endeleg får smake det igjen.Eg kan jo håpe på det!

0092

signatur

No Comments

Leave a Reply