Dagens Antrekk

casual outfit

14. september 2009

0191
På kafè ('ole fine') med mamma. Eg spiste ciabatta med kylling&bacon + grønt. Eg prøver hardt å kutte cola om dagane, så det blei vatn til drikke. Te har eg slutta å kjøpe på denne kafeen pga. at klypene e så slappe og teite at all løsvekt-teen bare flyter rundt med ein gang, irriterende. Dermed vatn.

0202

0182
Mamma spiste 'blings' med ost, skinke og grønt.

0143
Luggen vokser så fort! Enten må eg klippe den, eller spare ut.. alltid like usikker på ka eg skal gjøre.. hm hm!

0103

0065
Cardigan & Skjorte, Gina Tricot  / Jeans, Vero Moda  / Sko, Din Sko  / Veske, Dolce Gabanna (falsk!)

Eg har jobba i 7 dager i strekk – så i dag har eg fri. Det har vært godt!!  Eg har hatt besøk av mamma, vi har gått rundt i butikker, shoppa litt – og vært på kafè :)

Siden eg har fri, så må eg benytte energien eg har i dag til å shine opp kåken litt..  so no skal eg hive meg rundt, vaske, støvsuge, vaske kle og rydde litt imens eg digger musikk. – Ha ein fin kveld folkens :)

signatur

No Comments

Leave a Reply