Dagens Antrekk

Thank you :)

6. september 2009

1101
ei vakker rose

086
champagne, og to flasker kvitvin.

0031
hortencia (i vasen).

0091
en shopoholikers bekjennelser ;)

0063
nydeleg orkidè og potte. vurderer å bytte potta.

091
fine kort fra mine kreative venner som eg bare måtte ta bilde av og vise fram.

088
fleire gavekort :))

100
fine krukker/vaser som eg har satt i eit av vindua i stua.

1081
sko som eg har kjøpt med gavekort.. h&m baby, h&m.

094
ipod-høgtaler som eg har kjøpt med gavekort. (elprice.)

113
to jeans og et sjal fra vero moda, som eg har kjøpt med gavekort.

115
skjorte fra h&m.

Endå e det fleire gaver eg ikkje har fått endå av søskena mine, og noken venner.. fordi at eg ikkje har kjøpt meg postkasse endå, haha, eg e så treig..  dei bare venter på at eg skal kjøpe meg postkasse så eg kan motta ting i posten. Kver dag har eg huskelapp på mobilen, og skriver det ned på handlelister osv.. men eg glemmer det heile tida. Postkasse må ein jo ha! Tomorrooow, tomorrowww..  ;)  Ellers har eg fått penger, og eg fikk jo dobbeltdyne av mamma + ei dagseng som eg skal ha i eit anna rom her til gjester, får den no i løpet av veka, gleder meg til å få den på plass. Skal ta bilde når eg har fått den!!

signatur

No Comments

Leave a Reply