Interiør

2 feiringer på 1 dag. Eg e 25 år og Spaet eg jobber på åpna i dag.

2. september 2009
meny
forsida på menyen.

timebok'
timeboka som ligger i resepsjonen. noken hadde skrive at eg fyller år.. 
i dag e eg 25 år – og det var offisiell åpning på spaet der eg jobber  :)

resepsjon
inn døra og mot resepsjonen..

relaxing1
venterommet..

relaxing3

relaxing2
blei litt gjenskinn her med lampa i bildet..

007

022

014
duo-rom for eit par, eller gode venner :)

013
..fortsatt i duo-rommet.

008
..fine lys over boblebadet på duorommet.

034
forfriskninger i venterommet.

dryfloast
Dryfloat. Her kan du få øl-bad innpakning, eller cleopatra innpakning. Deilig, deilig. Ligger vektløs i denne 'vannsenga', blir pakka godt inn i produkter og senka ned i senga.

025
Hamam. Praktisk benk med en sluk med føttene og en oppe med hodet, og en dusj så vi kan spyle og dusje kunden sjølv.. her kan ein få forskjellige behandlinger. Såpemassasje, såpe og olje massasje, salt og olje massasje og andre innpakninger som egner seg godt på den 'benken'. Du blir grundig skrubba og vaska, og huda e silkemjuk etterpå.

028
kald kulp i front her..

basseng1
basseng i midten..og boblebad i andre enden. Steamrom og badstu bak kald kulpen. og ei dør inn til Rasul til venstre.. Uteområdet e ikkje heilt ferdig, det er boblebad ute også, bllir nok fint til sommeren igjen!

031
veldig vanskelig å ta bilde, for det e så lite rom. Det e to stoler som den du ser der, som går langt inn i veggen. Stolene står mot kverandre, og det e ei perfekt behandling for to stk. Huda blir deilig! du får utlevert leire til ansikt og kropp, som du sjølv skal smøre på , og salt til skrubb. Lysa går av etter 5 min og det blir stjernehimmel, som over boblebadet/bassenget.. urtedamp kommer ut, og det e steam i 30 min før varmt tropisk regn kjem ut fra stjernehimmelen og leira blir skylt av. Behandlinga øker blodsirkulasjonen, og huda blir rensa for avfallsstoff.

030
isvatn kjem ned kver gang du drar i den ;)

036
videre fra boblebadet e det elektrisk peis, fleire stoler ta ein kvil på.

viproom
siste rommet når vi har runda spaet e v.i.p-rommet. Her er det også yoga-timer fleire ganger i veka (rommet e større, men tok ikkje bilder av alt).  Folk kan leige det til utdrikkingslag, sminkekurs osv osv..

peiskos

fontene
når du går ut av v.i.p.-rommet kjem du til denne, og så e du ved inngangen / resepsjonen igjen..

Eg tok ikkje bilder av alle behandlingsromma, garderobene som e rett ved inngangen og kontor og pauserom og den slags.. men no fekk du litt innblikk i korleis det er på jobben min – neste gang du skulle befinne deg i Førde i Sogn&Fjordane, og ha litt tid til overs eller lyst å spandere litt ekstra på deg sjølv, så må du ta turen innom Sunnfjord Spa. Alle e velkommen ;)

signatur

No Comments

Leave a Reply